VRInternal 3D interactive
TV Republika - 3D interface
Home
Uvod
Status
Istorijat drustva
Mehanika igre
Credits
Contact
Tehnologija
Odaberi Avatar
3D modeli - singleuser
Trg Pobede
Granica-Planina

3D interface za TV Republiku bice izveden koriscenjem internacionalnog standarda za Web3d grafiku, tj. programskim jezikom VRML 2.0/X3D (pogledati tehnologija). Jedinom mogucom tehnologijom za projekat ove velicine. Postojeci 3D modeli u singleuser varijant, linkovi u levoj koloni, mogu se videti bilo kojim VRML browserom. Linkovi u sredini vode ka istim modelima ali u multiuser varijanti i za njih je potrebno instalirati Blaxxun Contact, buduci da se za 3D chat koristi Blaxxun-ov server.

Multiuser - Trg Pobede - VRML model 160 KB

Administrativni centar glavnog grada, Slobodnog grada. Obicno bez mnogo saobracaja i prometa zbog izuzetno brojnog obezbedjenja.
Medjutim, cesto se koristi za masovna okupljanja, za politicke mitinge i razne demonstracije kako rezimskih tako i opozicionih partija.

- VRML model 65 KB

Ogromni sistem hodnika i sklonista, zaostavstina mnogobrojnih ratova, proteze se ispod veceg dela prestonice.
Slabo poseceno i vrlo opasno mesto, iako mu je moguce pristupiti iz strogog centra policiju je moguce sresti samo u blizini ulaza. Idealno za sumnjive poslove, uglavnom se koristi kao skladisni prostor.

- VRML model 150 KB

Negde u unutrasnjosti, napusteno u vreme poslednjeg rata. Ponekad ga koristi vojska za vezbe specijalnih antiteroristickih jedinica. Mnogo cesce privatne paravojne i parapolicijske snage. Mesto takodje ozivi u vreme odrzavanja takmicenja u ekstremnim sportovima, za koje se koristi napusteni rudnik u blizini. Videti Wagon Ride. Nekoliko kilometara odatle nalazi se cudotvorni manastir Brightside.

Multiuser - Granica - VRML model 500 KB

Planinski kraj blizu granice, slabo naseljen i prakticno bez ikakve kontrole. Nadleznost nad podrucjem je predmet spora sa jednom od susednih drzava.
Teren cesto koriscen za vojne manevre, kao metod za izazivanje tenzija i demonstraciju sile. Pogodno za sverc ljudi, droge i oruzja.


copyright©1999-2005. VRInternal
VRML browseri:
Blaxxun Contact
Bitmanagement Contact
Parallelgraphics Cortona
Octagon Technologies
www.web3d-fr.com
VRSpace - Virtual Reality Toolkit
3D Links
Virtuality